Въргала и Линдарева се заиграха във VIP Brorther

Двамата завъртяха флирт покрай чашката
Обновена: 29 сеп 2014 11:19 | 29 сеп 2014 10:33, Александър Попов
32
Въргала и Линдарева се заиграха във VIP Brorther
Снимка: VIP Brorther

Зорница Линдарева, която бе представена като троянски кон в семейството на Жени Калканджиева и Тачо във VIP Brorther, е напът да затвърди собствените си думи, че налита на обвързани мъже.

Независимо че пред камерите тя се кълне, че обича още Тачо, има връзка извън къщата, моделът се заигра с Влади Въргала. Шоуменът също не дава вид, че бяга от по-интимна близост с нея.

Двамата си станаха по-близки след алкохолните премеждия на Зорница, която надига чашката още преди обед. Въргала пък призна, че е напът да загуби семейството си заради проблеми с градусовите напитки. Общата им зависимост ги сближи, но като че ли започна да надхвърля обикновените проповеди колко вреден е алкохолът.

Влади и Зорница вече преспаха в общ креват, често си разменят целувки, които в никакъв случай не са в подкрепа в борбата срещу пиенето.

Двойката не е сред застрашените за изгонване, тази вечер един от съквартирантите ще напусне шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с какво е известен Тачо - с това че е съпруг на жени Калканджиева.С каков е известна ЗорницаЛиндарева - с това че е бивша любовница на съпруга на Жени Калканджиева.....мале и това са Випове.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От всичик там единственият вип еи Йорданка христова, другите не са Вип-овене знам с каков е Вип жени калканджиева с това ме бе метреса на двама мафиоти или че е абослютан простакейша в държането си. А сетих се беше мис свят 1994 леле мале, щом да си в топ десет на поститутките е вип значи чичолина е върхът. Жени е минаал покарйа Випа ама не гое закачила, а останалиет даже не са го минали покрай него.
21
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кой ? преди 9 години
И така, въпреки неистовите напъни на Ники и сие, няма как да ни убедят, че това е "Най-силният кастинг досега"....Ако те си вярват, толкова по-зле.....Ние не вярваме! А все пак ние плащаме, нали? Венето, много те харесвам , обаче престани да им наливаш вода във воденицата и да им пригласяш, колко са велики тази година....НЕ СА !
20
0
 
2
 
! Отговори
Бай Кой ? преди 9 години
8.Жени е донякъде ВИП, ама и тя се излага като последна кифладжийка.....АЛКОХОЛ, СКАНДАЛИ....9.Тити по нисък от тревата...10.Ели Гигова - единственият светъл лъч, обаче рано разбра къде е попаднала и стана тих, глух, ням свидетел на вакханалиите и скандалите.11Бенито Вулева .....о'Боже, ТОЧНО ТЯ ЛИ Е ВИП?12.Воче....извинете, ама каква кариера има тя в България, че нещо не си я спомням.Освен че е била жена на Гибона, егати заслугите.Пяла там , пяла онам,ама аз за пръв път я видях в Черешката!
19
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кой? преди 9 години
5.Световно неизвестни актьорчета, манекенчета, чиито успехи били "огромни ", "навън".......Едно време за всички, " с кариери из Западна Европа и Щатите" се оказваше, че са пеели по кйръчми с 8 маси и кафенета из периферията на града.6.Няква , Фалина ли Кали ли е, чиито единствен хит е "Система 4:4:2"....Друго някой да се сеща?7.Сянката на 6-тата в света, сянка, която избива комплексите си от богатата и известна жена...Избива буквално, както се видя..
18
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кой ? преди 9 години
Само погледнете кого ни пробутват неистово за ВИП;1.Едно бабе, жалка сянка на Търновската царица.2.Един , дето не можеш разбра гей ли е, ватман ли е, бивш военен ли е, сегашен паркетен *** ли....или всичко в едно....3.Пропаднал отвсякъде, закърнял актьор/режисьор( а имаше данни за много!)4.Кифла, която без грим и "кремчетата ми", си е едно провинциално девойче...по софийския транспорт пътуват сто пъти по-красиви жени.Някой я е излъгал жестоко, че е нещо качествено....
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕ то кой не е? Я Кеми Тодороу кво бабе е станала , Жени се налива като донски казак, изобщо първата работа при седмичния бюджет са цигарите и алкохола!Ще каже човек, че извън Къщата всичко им е отнето или забранено....Егати ВИП-овете...Мерси!
16
0
 
7
 
! Отговори
магив преди 9 години
Много хора не си пият хапчетата.Жалко за хубавата ни родина.
15
0
 
5
 
! Отговори
EURO преди 9 години
Комедия и тргедия в едно
14
0
 
0
 
! Отговори
един преди 9 години
Какво е "напът" ?
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази трябва да плющи Евгени Минчев, мъжете в къщата да плющят нея, а магарето на двора да пляска с копита и да цвили от кеф. ВИПуроди!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
егати и алкохолика е тоя Въргал
11
1
 
15
 
! Отговори
пешо преди 9 години
ТАЗИ ТРЯБВА ВСИЧКИ МЪЖЕ В КЪЩАТА ДА Я ПЛЮЩЯТ А ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ДА РЪКОПЛЯСКА.
10
0
 
9
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Не съм гледал и секунда от това предаване. Обаче гледам постоянно новини, статии за него и доколкото знам има висок рейтинг. ЗАЩО? Повече няма да пиша по темата, за да не се популяризира този ВИП ***! Добре че не съм ВИП...
9
1
 
17
 
! Отговори
ей преди 9 години
А жената на Въргала е красива и възпитана жена.
8
0
 
30
 
! Отговори
Maнeee преди 9 години
По-големи *** от този ВИП брадър не сме виждали. Тези хора нямат ни чест , ни достойнство. И по този начин възпитаваме младежите и децата си. Е, затова сме на това дередже. Покажете малко култура, малко образовани и умни хора, с възпитателна цел. Това всичко е следствие от алчността на хората, признавам успяхте да покажете на младите, че колкото си по ***, пияница и т. н. Толкова си по печеливш. Това възпитава БГ.
7
1
 
41
 
! Отговори
ай сектир преди 9 години
Преди няколко дни написах, че с трепет и вълнение чакаме всяко ново писание за това космополитно предаване. Че се вълнувам постоянно кой как ***, с какъв *** си мие ***, като се орига -на чесън ли мирише или на запръжка. И ми изтриха мнението! Било просташко! А това предаване препълва от култура, етика и морал. Ако коментираме в неговия стил- не може. Какво очаквате-да ахкаме и охкаме и да си скубем косите от тъпотиите ли? Ай сектир от тъпите ви статии вече!
6
1
 
25
 
! Отговори
Тартюф преди 9 години
Смехопародия...
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво е мнението на Кучкова за цялата работа?
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Утайките на обществото.